Terveyskeskuslääkäri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Terveyskeskuslääkäri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Haettavana on kokoaikainen terveyskeskuslääkärin virka ehkäisevässä terveydenhuollossa (neuvolapalvelut sekä koulu ja opiskeluterveydenhuolto). Ensisijaisesti tässä virassa haetaan lääkäriä äitiys- ja lastenneuvolatyöhön sekä kouluterveydenhuoltoon. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää myös työskentelyä ehkäisyneuvolassa tai opiskeluterveydenhuollossa. Työssä painottuu ennaltaehkäisevä näkökulma, mutta sisältää eri sektoreihin soveltuen myös sairaanhoitoa. Toimipisteet sijaitsevat hajallaan kaupungin alueella, joten työskentely tapahtuu useammassa toimipisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena Yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri.

Lisäksi edellytetään hyvä suomenkielen ja tyydyttävä ruotsinkielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan:
-Työkokemus ehkäisevästä terveydenhuollosta.
-Erikoislääkäritutkinto. (yleislääketiede)
-Erityispätevyys (lastenneuvolatyö ja kouluterveydenhuolto, nuorisolääketiede)

Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote perustuen lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä (504/2002).

Läs mer

https://www.turku.fi/laakariksi-ehkaisevaan-terveydenhuoltoon

ylilääkäri Hannele Kallio
hannele.kallio@turku.fi
040 7698173
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Terveyspalveluiden avopalvelut, Ehkäisevän terveydenhuollon lääkärit
Adress: Luolavuorentie 2, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren