Terveyskeskuslääkäri, vastaanottopalvelut, Kangasala

Ansök senast  27.5.2024 23:59

Hei lääkäri, nyt pääset meille tekemään terveyskeskuslääkärin monipuolista työtä pienemmällä työajalla! Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen sijaisuuteen 50% työajalla kehittämismyönteisessä ja kannustavassa ilmapiirissä Kangasalla.

Vastaanottotyön lisäksi tehtävään sisältyy tässä vaiheessa oheistoimintoina neuvolalääkärin työtä sekä työskentelyä kiirevastaanotolla ja moniammatillisen tiimin konsulttilääkärinä. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri. Illan kiirevastaanottovuoroja klo 18 sulkeutuvalla kiirevastaanotolla on 1-2 kertaa kuukaudessa.

Meillä on mahdollista kouluttautua ja kehittyä ammatissaan. Sinulla on aina helposti saatavillasi konsultaatiotukea Kangasalan terveysasemalta. Meille työn kehittäminen on tärkeää ja myös sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaamme. Tarjoamme henkilöstölle vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Meillä tauot työn lomassa ovat tärkeitä ja näihin hetkiin tarjoamme kahvit, teen ja kahvimaidot.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetu lääkäri ja hyvä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi yleislääketieteen pätevyyden. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia joustavasti työryhmän jäsenenä. Arvostamme avointa suhtautumista toiminnan kehittämiseen.

Voit aloittaa työssä 1.8.2024 alkaen tai aloituksestasi voidaan sopia myös erikseen. Toivomme, että sitoutuisit tähän tehtävään pidemmäksi aikaa, mutta huomioimme myös lyhyemmät toiveet. Koeaika on kuusi kuukautta tai puolet työsuhteen kestosta. Tehtävä on osa-aikainen, 50% 38,25h/vko. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule meille ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Liisa Joutsiniemi, 0444860414, liisa.joutsiniemi@pirha.fi tai ylilääkäri Riikka Luoto, 0403357250, riikka.luoto@pirha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare