Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri, viransijaisuus - Borgå stad

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Tule terveyskeskuslääkärin sijaiseksi Porvooseen syksyllä
- myös 1-2 kesäkandia vielä mahtuu!

Tarvitsemme syksystä alkaen lääkäreitä perhevapaiden ja erikoistumisvapaiden sijaisuuksiin, joten jopa vuoden pituisia sijaisuuksia on tarjolla! Mahdollisuus aloitukseen myös kesällä. Otamme mielellämme lisäksi yhden kandin kesäsijaiseksi ja kaupan päälle otamme kaverisi, jos ei muuten onnistu.

Terveysasemapalveluiden lääkäri- ja hoitajavastaanotot on Porvoossa keskitetty yhteen toimipisteeseen Näsin terveyskeskukseen. Näsissä on lisäksi myös matalan kynnyksen vastaanottoja (psykiatrinen sh, päihdehoitaja), muistipoliklinikka (geriatri ja neurologi konsultoitavissa) ja fysioterapiapalvelut. Päihdeklinikan lääkäri on helposti konsultoitavissa. HUSin Porvoon sairaalan yksikössä on
päivystyspoliklinikka ja muita erikoissairaanhoidon palveluja. Päivystysvelvollisuutta ei ole, mutta siellä on mahdollisuus iltapäivystyksiin hyvällä korvauksella.

Yleislääketieteeseen erikoistuva virkalääkäri Lars: "Meillä kaikki lääkärit pääsevät tekemään erittäin monipuolista yleislääkärin työtä". Työhön voi kiinnostuksen mukaan kuulua koulu- tai neuvolalääkärin työtä (YEK-lääkäreille järjestämme aina työjakson preventiossa) tai muita sovittuja erityisvastuualueita. Preventiossa on oma apulaisylilääkäri, joka perehdyttää ja on konsultoitavissa.

Panostamme viikoittaisiin sisäisiin koulutuksiin ja noudatamme Suomen Lääkäriliiton suosituksia ulkopuolisista koulutuksista. Koulutuslääkärinä on terveysaseman apulaisylilääkäri, jonka lisäksi meillä on useita yleislääketieteen erikoislääkäreitä, jotka ovat käyneet yliopiston kouluttajalääkärikoulutuksen. Yksi tutorlääkäreistämme toimii tutor- ja konsulttilääkärinä eikä hänellä ole omaa potilaslistaa. Toinen tutorlääkäri on kipulääkäri, kolmas diabetesvastuulääkäri ja erityisosaamisalueita löytyy jokaiselta.
YEK-lääkärimme Frida: "Yksin ei tarvitse työskennellä koskaan, täällä kannustetaan konsultoimaan matalalla kynnyksellä!"

YEK- ja YEL-lääkäreillä on joka toinen viikko 2 tunnin ryhmäkoulutukset (YEK -lääkäreiden koulutukset ovat alueellisia ja niitä vetää alueen koulutusylilääkäri, YEL -koulutukset pitää talon oma koulutuslääkäri). Jokaisella YEK-lääkärillä ja erikoistuvalla on oma nimetty tutorlääkäri. Tutortunti on kerran viikossa.

Pääkaupunkiseudulta on järjestetty yhteiskuljetus. Henkilöstökortilla saat virikeseteleitä ja etuja yrityksiltä. Voi hyvin -henkilöstöliikunta tarjoaa todella paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia, salivuoroja ja ryhmäliikuntatunteja. Break Pro -taukoliikuntaohjelman voi jokainen ladata koneelle. Näsin ruokasalissa saa hyvää lounasruokaa edullisesti. Järjestämme omia tyhy-tapahtumia ja meillä on myös oma salainen fb-ryhmä kaikkea kivaa varten.

Sairaskertomustietojärjestämänä meillä on helppokäyttöinen Lifecare. Virkakieli on suomi. Ruotsin kieltä ei tarvitse pelätä, sitä taitavia löytyy talosta aina.

Kelpoisuusehtona on viidennen vuoden opinnon suorittanut lääketieteen kandidaatti LK tai lääketieteen lisensiaatti LL.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Laita viestiä, tule tutustumaan!
Ylilääkäri Susanna Varilo, susanna.varilo@porvoo.fi, puh. 040 676 1387 tai apulaisylilääkäri Jeff Westerlund, jeff.westerlund@porvoo.fi, puh. 040 676 1391.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/terveyskeskus-paasivu/
https://vimeo.com/601770289

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Susanna Varilo, susanna.varilo@porvoo.fi, puh. 040 676 1387 tai apulaisylilääkäri Jeff Westerlund, jeff.westerlund@porvoo.fi, puh. 040 676 1391.

Lisätietoja

Terveysasemapalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb