Terveyskeskuslääkäri

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 30.4.2020 klo 13.00 mennessä

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Joroisten ja Varkauden sote-yhteistoiminta-alueella. Sijoituspaikka on toistaiseksi Joroinen.

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa on joustavassa yhteistyössä peruserikoissairaanhoidon kanssa toimiva perusterveydenhuolto, 24/7 päivystys, oma dialyysi ja hyvin palveleva röntgenosasto. Teemme tiivistä yhteistyötä KYSin kanssa.

Terveyskeskuslääkäreiden muut vakanssit ovat täynnä. Konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät kattavan, samoissa tiloissa toimivan erikoissairaanhoidon kanssa. Meillä on mahdollista saada yleislääketieteen erikoistumispalveluita.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Palkkaus on paikallissopimuksen mukainen. Kuopiosta Varkauteen ja Joroisiin on järjestetty arkipäivisin kuljetus.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina. Kirjalliset hakemukset osoitetaan palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalaiselle ja toimitetaan osoitteeseen Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Terveyskeskuslääkäri Joroinen.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalainen, p. 044 444 2631
eija.ruotsalainen@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Sairaalatie 1, 79600 Joroinen

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.