Terveyskeskuslääkäriksi Sisä-Savoon (Rautalampi ja Suonenjoki)

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Terveyskeskuslääkäri, tule töihin Sisä-Savoon!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle kahta (2) terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Työyksiköt palvelussuhteen alkaessa ovat Sisä-Savon alueelle: toinen lääkärin virka Rautalammin terveysasemalla ja toinen lääkärin virka Suonenjoen terveysasemalle. Työn aloitus viroissa on sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Terveyskeskuslääkärinä teet kokonaisvaltaista ja monipuolista työtä, johon kuuluvat kiireetön vastaanotto, päivystyksellinen vastaanotto sekä sektorityö (mm. neuvolatyö, kouluterveydenhuolto, opiskeluterveydenhuolto). Sektorityöhön voit vaikuttaa omilla mielenkiinnonkohteillasi.

Suonenjoen terveysasema on hyvämaineinen työyksikkö ja talossamme on kokeneet lääkärit sekä toimiva omahoitaja-omalääkäri toimintamalli. Suonenjoen terveysasemalla hoidon jatkuvuus on ollut hyvää vuosien ajan. Rautalammin terveysasemalla työ on sektoreineen monipuolista ja kanssasi työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö. Vaikka pieni Rautalammin terveysasema on erillään, se on silti kiinteässä yhteydessä Suonenjoen toimintoihin.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Meilläpäin hyvinvointia rakennetaan hyvinvoivasta työntekijästä lähtien. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme Epassi edun ja tyhy-toimintaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä seutualuelisä 1410,78 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme terveyskeskuslääkäri?

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon, yleislääketieteeseen erikoistumisen ja perehtyneisyyden yleislääkärin työhön katsomme eduksi. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä meillä, jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta tai ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja antaa:

Antti Sandén puh. 041 731 7524, antti.sanden@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!