Terveyskeskuslääkärin ja sairaalalääkärin sijaisuudet

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on jatkuvasti tarjolla erimittaisia TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN JA SAIRAALALÄÄKÄRIN sijaisuuksia.

Hyvinvointikeskuksissamme Haukiputaalla, Kaakkurissa, Kiimingissä, Kontinkankaalla, Myllyojalla ja Tuirassa pääset tekemään erittäin monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä kokeneiden kollegojen tukemana. Yleislääketieteen erityiskoulutuksen vaiheen ja erikoistumiskoulutuksessa oleville lääkäreille takaamme säännöllisen ohjauksen sekä monipuolisen lääketieteellisen koulutuksen. Työskennellä voit koko- tai osa-aikaisesti. Viransijaisuuksiin kuuluu päivystysvelvollisuus Oulun seudun yhteispäivystyksessä.

Oulun kaupunginsairaala on erikoislääkärijohtoinen terveyskeskussairaala. Tarjolla on sijaisuuksia erikoislääkäreille, erikoistuville/yek-vaiheen lääkäreille sekä 4- vuoden opinnot suorittaneille lääketieteen kandidaateille. Sairaalassa on 11 osastoa, mm. kuntoutus-, psykogeriatrinen ja palliatiivinen osasto.
Koulutusoikeudet on sisätautirunkoon 1v ja geriatriaan. Yleislääketieteeseen ja YEK -vaiheen sairaalapalveluihin saa palvelua sisätauteihin ja geriatriaan. Muihin erikoisaloihin voi saada 3 kk palvelua ao. professorin kanssa sopimalla. Ensisijaisesti toivomme täyttä työaikaa tekeviä lääkäreitä, mutta osa-aikaisuudesta voidaan sopia joustavasti. Viransijaisuuksiin kuuluu päivystysvelvollisuus kaupunginsairaalassa. Sairaalan yhteishenki on hyvä ja senioritukea on kehuttu.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun lääkärin pätevyys tai vähintään 5. vuoden opinnot suorittanut lääketieteen opiskelija. Sairaalalääkärin sijaisuudessa edellytetään vähintään 4 vuoden opintojen suorittamista. Lisäksi edellytetään riittävää terveydentilaa päivystämisen mahdollistamiseksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja terveyskeskuslääkärin tehtävistä antavat sähköpostitse vs. palvelupäällikkö Jussi Piuva ja vs. apulaisylilääkäri Marianne Riekki. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.
Sairaalalääkärin tehtävistä Kristiina Pussinen ja Amaniitta Törmäkangas.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Oulu

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 500 henkilön työpaikka ja Tampereen pohjoispuolisen Suomen suurin työnantaja.