Terveyskeskuslääkärin sijaisuudet, Nilakka - Kuopion yliopistollinen sairaala

Terveyskeskuslääkärin sijaisuudet, Nilakka

TULE MEILLE LÄÄKÄRIKSI!

PITEMPIAIKAISTA TK-PAIKKAA TAI YEK/ERIKOISTUMISPAIKKAA VAILLA? 2 TK-LÄÄKÄRIN SIJAISUUTTA TARJOLLA!

Keiteleen terveyskeskus vuodeosaston-vanhustenhoidon lääkäri alkaen 1.10.2019 (tai sopimuksen mukaan) ja jatkuen 1,5v, voidaan täyttää lyhyempinä jaksoina (tämä työ voidaan lukea yleislääketieteessä sairaalapalveluksikin). Vuodeosasto on aktiivisesti hoitava ja kuntouttava 20-paikkainen akuuttiosasto. Yhteistyö kunnan kotihoidon kanssa toimii hyvin.

Keiteleen poliklinikka: lääkäri monipuoliseen potilastyöhön 1.10.2019 alkaen ja jatkuen sopimuksen mukaan. Työyhteisö on erityisen mukava persoonallinen yksikkö, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Kysteri, Nilakan palveluyksikkö muodostuu Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon terveyskeskuksista. Jokaisella terveysasemalla on poliklinikkatoiminta, neuvolat, kotisairaanhoito, mielenterveysneuvola ja suun terveydenhuolto. Akuuttivuodeosastot ja rtg-toiminnot ovat Keiteleellä ja Pielavedellä. Erityistutkimuksia tehdään keskitetysti Keiteleellä ja Pielavedellä (skopiat, rasitus-ekg, UÄ). Toimintamalli on omahoitaja-omalääkäri -malli, Keiteleellä tiimimalli. Sektorityöt jaetaan kiinnostuksen ja taitojen mukaan.

Me Nilakan palveluyksikössä panostamme erityisesti opiskelijoiden ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen ja koulutukseen. Jokaiselle koulutettavalle lääkärille osoitetaan yliopiston koulutuksen suorittanut ohjaajalääkäri ja sovitaan viikoittaiset ohjauskerrat. Työnkuva pyritään räätälöimään monipuoliseksi ja oppimista tukevaksi. Seniorin konsultointimahdollisuus on päivittäin.

Omista pitkäaikaisista lääkäreistä puolet on jo erikoislääkäreitä. Nyt syksyn aikana kolme lääkäriämme on opintovapaalla erikoistumisen sairaalajaksoja suorittamassa, joten voimme ottaa sijaisia heidän tilalleen vastaavasti terveyskeskusjaksoa suorittamaan. Lisäksi on tulossa vanhempainvapaita, joihin otamme sijaisia.

Kysteri on osa PSSHP, joten meillä on sama työnantaja KYS:n kanssa ja erikoitumisvirassa oleva siirtyy meille ns. vanhana työntekijänä menettämättä lomiaan ym. etujaan.

Työajan joustoista, palkasta ym. voidaan neuvotella. Edullisia asuntoja on tarjolla. Keiteleen terveysasemalla on myös ilmainen yöpymismahdollisuus. Matkaa Kuopiosta on 100km.

Meillä pääset tekemään kokonaisvaltaista yleislääkärin työtä!

Viransijaisuuksien kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin tutkinto tai riittävät opinnot terveyskeskuslääkärinä toimimiseen. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia voidaan täyttää myös hakuajan aikana.

Raakel Laukkanen
va ylilääkäri
p 044 7171001
raakel.laukkanen@kuh.fi

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Haku viransijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti tai puhelimitse. Mahdolliset kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen lähetetään osoitteeseen: va. ylilääkäri Raakel Laukkanen, Savikontie 15, 72400 Pielavesi.

Kysteri
Osoite: Keitele, Pielavesi, Vesanto

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 30000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 400 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!