Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia

Huolehdimme Pohjois-Satakunnan sosiaali- ja terveyspalveluista. Suurin kunnista on Kankaanpää, muita kuntia ovat Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Väestöpohja on n. 21 000 asukasta.

Terveyspalveluissamme on nuorekas joukko lääkäreitä ja hoitajia, mutta myös kokemusta ja monipuolisuutta löytyy. Tarvitsemme vuosittain useita lääkäreitä erimittaisiin sijaisuuksiin. Meillä voit tehdä esim. YEK-jakson tai muita tarvittavia perusterveydenhuollon palveluita joustavalla sopimuksella ja myös seniorit sekä erikoislääkärit ovat meille erittäin tervetulleita töihin.

Kaipaamme nyt lyhytaikaisia sijaisia ( 3-5 kk ) ja YEK-paikkoja on vielä syksylle 2020 tarjolla. Virkalääkäreitä on kevään ja syksyn aikana tekemässä erikoistumiskoulutukseen liittyviä sairaalapalveluita.

Meillä voi tehdä kaikkia perusterveydenhuollon lääkärin tehtäviä, kattava perehdytys järjestetään ja seniorituki on aina saatavilla. Koulutusta on saatavilla monessa muodossa. Keskussairaalan viikoittaisiin meetingeihin osallistutaan etäyhteydellä.

Päivystys on ulkoistettu yksityiselle palveluntuottajalle, mutta kiirevastaanottoa riittää omillekin lääkäreille hoidettavaksi virka-aikaan. Kiireetöntä iltavastaanottoa on mahdollisuus pitää Kankaanpään terveysasemalla. Etälääkäritoimintaa kehitetään ja digitaalisia palveluja otetaan käyttöön.

Kankaanpäässä on akuuttihoidon vuodeosasto, jossa hoidetaan pääsääntöisesti siis akuutteja, mutta osin myös kuntoutuspotilaita. Potilaspaikkoja on 38. Yhden lääkärin vastuulla on enintään 16-19 potilasta. Meillä on hyvin toimiva kotisairaala. Etälääkäritoimintaa ja vastaanottotoimintaa kehitetään jatkuvasti ja kiirevastaanotollamme on triage-hoitaja. Erikoislääkäripalveluita saadaan radiologilta, geriatrilta, keuhkolääkäriltä, urologilta, gastrokirurgilta, lastenlääkäriltä ja sisätautilääkäriltä tällä hetkellä. Erikoissairaanhoidon psykiatrian poliklinikka on samassa rakennuksessa ja yhteistyö on sujuvaa. Erityistyöntekijöitä löytyy yhteistyöhön omasta talosta, esim. geronomi, puheterapeutti, toimintaterapeutti ja kuntoutusohjaaja.

Osa-aikainen työ on myös mahdollista ja palkkaus on asiallinen. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Asunnon hankinnassa saa tarvittaessa apua.

Tämä ilmoitus on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Kysy rohkeasti lisätietoja työmahdollisuuksista:
Ylilääkäri Margit Seppälä, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 577 3200.

PoSa terveyspalvelut
Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.