Terveyskeskuslääkärin sijaisuus

Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkärimme siirtyy loppuvuodesta 2020 suorittamaan sairaalapalvelua erikoissairaanhoitoon ja tarvitsemme terveyskeskuslääkärin työstä kiinnostuneita sijaisia.

Pääset työskentelemään toiveidesi mukaan geriatrisesti suuntautuneilla vuodeosastoillamme (akuuttiosasto ja kuntoutukseen sekä palliatiiviseen hoitoon painottuva osasto), omalla palliatiivisella poliklinikallamme sekä kotisairaalan lääkärinä. Voit myös työskennellä palveluasumisen sekä kotihoidon ja kotisairaanhoidon lääkärinä sekä kuntoutukseen ja erityisesti palvelua tarvitsevien palveluasumisyksiköiden lääkärinä.

Kuuntelemme tarkasti toiveitasi työajasta ja työnkuvasta. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Työpäivien määrä on joustavasti sovittavissa ja joissakin tehtävissä voit käyttää etätyömahdollisuutta. Palkka on erittäin kilpailukykyinen.

Työn aloitus 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, sijaisuuksia voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä.

Meidän joukkoon on helppo tulla! Riihimäen seudun terveyskeskus tunnetaan työyhteisönä, jossa viihdytään hyvin! Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään toimintaamme ja palveluprosesseja. Tarjoamme lääkäreille räätälöidyn työnkuvan, mahdollisuuden joustavaan työaikaan, kilpailukykyisen palkan, koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Erikoistumiskoulutusta tarjoamme yleislääketieteessä ja geriatriassa. Kandit, YEK:n suorittajat ja erikoistujat saavat nimetyn ohjaajalääkärin. Jos olet kiinnostunut tutkimuksen tekemisestä, selvitämme mahdollisuuksia puolestasi. Riihimäen sairaala kuuluu mm. Tampereen yliopiston koordinoimaan, 23 terveyskeskuksen muodostamaan TUTKA-tutkijaterveyskeskusverkostoon.

Lisätietoja

https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

Katariina Lassila, ylilääkäri, terveyskeskussairaala p. 019 758 5563, (tarvittaessa voit jättää yhteydenottopyynnön johdon assistentti Sari Räisäselle p. 019 758 5519)

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä vastaa Riihimäen seudun perusterveydenhuollosta. Kuntayhtymään kuuluvat Hausjärven ja Lopen kunnat sekä Riihimäen kaupunki, väestöpohja yhteensä noin 47 000.