Terveyskeskuslääkärin virat

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille.

Terveyspalveluissa on haettavana

KAKSI TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA

Tule työskentelemään Peruspalvelukuntayhtymä Kallioon kuuluviin terveyskeskuksiin. Terveyskeskuksissa on yhteensä 40 lääkärin virkaa, joista suurin osa sijoittuu vastaanotolle ja vuodeosastoille. Muut virat ovat työterveyshuoltoon, omaan erikoissairaanhoitoon ja psykososiaalisiin palveluihin (työterveys-, sisätauti- ja lastenlääkärit, geriatri ja psykiatrit).

Kalliossa lääkärivirkojen täyttöaste on hyvä ja vakituisissa viroissa on kokeneita yleislääketieteen erikoislääkäreitä nuorten lääkäreiden ohella. Nyt avoinna olevat virat sijoittuvat vastaanotoille. Tehtäviin kuuluvat vastaanotto, neuvolat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto sekä kotisairaanhoidon konsultaatiot sekä päiväaikainen päivystys. Työnkuvaan on myös hyvät mahdollisuudet itse vaikuttaa. Terveyskeskukset ovat opetusterveyskeskuksia.

Kallion terveyskeskukset ovat monipuolisia ja hyvin toimivia. Toiminnan perusajatuksena on tutkia ja hoitaa potilaat mahdollisimman pitkälle itse, omana työnä. Siksi koulutukseen, osaamiseen, välineistöön ja toimintamahdollisuuksiin on panostettu. Töissä on hyvä porukka, työajasta on mahdollista neuvotella ja kuntayhtymässä on käytössä oma kannustava palkkamalli. On mahdollista esittää myös oma palkkatoivomus.

Viran hakijalta edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä. Terveyskeskuksessa on mahdollista suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutus ja yleislääketieteen, työterveyshuollon ja psykiatrian sekä osin muidenkin erikoisalojen erikoistumiskoulutukseen liittyviä terveyskeskus- ja sairaalajaksoja.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta 28.9.2020 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja antavat:
- vastaanottopalveluidenylilääkäri Ritva Kanervo p. 040 635 5373
- johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- vastaanottopalveluidenylilääkäri Ritva Kanervo p. 040 635 5373
- johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Vastaanottopalvelut
Osoite: Pappilantie 1, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!