Terveyskeskuslääkärin virka


Raaseporin kaupunki hakee terveyskeskuslääkäriä.

Tarjoamme
yleislääkärin työtä Raaseporin terveyskeskuksessa Tammisaaren ja/tai Karjaan terveysasemalla. Lääkärimme tekevät monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi. Meillä on koulutusoikeudet yhteistyössä Helsingin Yliopiston kanssa.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme Suomessa laillistettua lääkäriä, joka on kiinnostunut tekemään monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Hakemallamme lääkärillä tulee olla hyvät taidot yhdessä ja tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme lääkäriltä sosiaalisia valmiuksia ja oma-aloitteisuutta. Koeaika on 6 kuukautta.

Palkkaus on erikoistumisvaiheen ja tehtävän mukaan ja kielitaito huomioidaan palkkauksessa.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233.

Hakemus
Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 330577. Hakuaika päättyy 20.01.2021 klo 15.00. Tervetuloa Raaseporiin!

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233.

Raaseporin terveyskeskus
Osoite: Raasepori, 10600 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats Raaseporin kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun