Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkärin virka - Sastamalan kaupunki

Tule mukaan lääkäriksi Sastamalan seudun terveydenhuoltoon!

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on 29 lääkärin virkaa. Viran tämänhetkinen sijoituspaikka on Vammalan pääterveysasema. Työ on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä sisältäen myös kiirevastaanottotyötä.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys.

Palkkaus on KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukainen. Noudatamme virkasuhteissa 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on kahden viikon kuluessa tehtävässä aloittamisesta esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.

Meillä on voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Hakemukset www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut virkaan liittyen: ylilääkäri Jaana Heinäkallio puh. 040 679 2277, jaana.heinakallio@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Toimimme valtakunnallisena edelläkävijänä monella terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen alueella.

Erikoissairaanhoidon palvelut ostetaan pääasiassa Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä. Toimintamme on laaja-alaista perusterveydenhuoltoa, missä painopiste on avopalveluiden kehittämisessä ja ennakoivassa, moniammatillisessa toimintatavassa. Lääkäreiden toimenkuvista voidaan sopia erikseen. Panostamme jatkuvaan täydennyskoulutukseen. Terveyskeskuksissa järjestetään perusterveydenhuollon koulutusta ja yleislääketieteen, työterveyshuollon ja geriatrian erikoislääkärikoulutusta. Lisäksi koulutuspaikkana palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyttä varten.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Rekommenderade jobb