Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkärin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Terveyskeskuslääkärin virka Selänteellä, Haapajärven vastaanotolla

Haaveiletko maalla asumisesta ja samalla saisit toteuttaa unelma ammattiasi? Nyt sinulla on siihen oiva mahdollisuus. Haapajärven terveyskeskus hakee vapaana olevaan virkaan terveyskeskuslääkäriä 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haapajärvi on pieni maalaiskaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.

Haapajärvellä on runsaasti harrastusmahdollisuuksia niin kulttuurin kuin liikunnan parissa. Tule yksin tai yhdessä puolisosi kanssa mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tukenasi on aina kokenut seniori sekä lisäksi asiantunteva lääkärijoukko. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.

Uudet ajanmukaiset tilat luovat uudenlaiset mahdollisuudet terveys- ja sosiaalipalveluiden integraatioon. Olemme kirjaimellisesti saman katon alla. Asiakaslähtöisyys, toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus näkyvät toiminnassamme. Selänteessä on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajan vastaanotot tukevat asiakastyötä. Kehitämme vastaanottotoimintaamme olemme mukana hyvä vastaantottotoiminta-hankkeessa ja POP-sote -hankkeen piloteissa kehittämässä sähköistä asiointiapalvelua.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lausunnon terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus: Kilpailukykyinen LS

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 451118.


Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net
Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski p. 044 5102 020.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.000 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb