Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkärin virka - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Terveyskeskuslääkärinä vastaat vuodeosaston, kotisairaanhoidon ja asumispalveluiden lääkärin tehtävistä ja toimit kunnan johtavana lääkärinä. Toimit lääketieteellisenä johtajana ja vastaat terveydenhuollon tulosalueesta. Terveyskeskuksen vastaanottopalveluista vastaa Suomen Terveystalo Oy. Terveyskeskuksen yhteydessä toimii laboratorio (NordLab) ja röntgen. Toimitilamme ovat hyvät ja varusteet nykyaikaiset. Toimintamme on monipuolista ja sujuvaa ja yhteistyö eri yksiköiden välillä on saumatonta.

Etsimme iloiseen ja vahvan ammatillisuuden omaavaan työyhteisöömme kehittämisestä innostunutta sekä hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot omaavaa lääkäriä. Toivomme sinulta perusterveydenhuollon laajaa ja vankkaa osaamista sekä hallinnollisten taitojen hallitsemista. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri ja yleislääkärin oikeudet. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin terveyskeskuksissa potilastietojärjestelmänä on aluePegasos. Käytössä on lisäksi selainohjelmana KuntaEsko.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin, osittaisen etätyömahdollisuuden ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Voit ilmoittaa palkkatoivomuksesi, muutoin virkasuhteessa noudatetaan kunnallista lääkärisopimusta. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka siirtyy hyvinvointialueelle.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.9.2022 klo 14.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan sosiaali- ja terveyslautakunnalle osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä Terveyskeskuslääkärin virka.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalijohtaja Henri Izadi, puh. 040 591 1164, henri.izadi@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta

Tervolan kunta on kehittämismyönteinen ja ajan hermoilla oleva työnantaja. Työntekijöistä välitetään ja johtamisen avoimuuteen panostetaan. Tervolassa asiat tehdään yhdessä ja työpaikan ilmapiiriä pidetään suuressa arvossa. Kuntana Tervola on luonnoltaan kaunis ja keskeisellä paikalla. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb