test

Terveyskeskuslääkärit, (avosairaanhoito) määräaikaisuudet

Ansök senast  31.12.2023 15:45

Suuntaa nokka kohti Keski-Suomea ja sen lukuisia työmahdollisuuksia!
Meillä voit valita, haluatko tehdä töitä kaupungin sykkeessä, vai viihdytkö ennemmin pienemmällä terveysasemalla pellon laidalla/maaseudun rauhassa. Arjen työtä tehdään yhdessä ja huolehdimme, että jokainen pysyy menossa mukana. Meillä vahvuudet huomataan ja niiden käyttöön kannustetaan, olitpa sitten konkari tai vastavalmistunut / Arvostamme vahvuuksiasi ja rohkaisemme niiden hyödyntämiseen, olitpa sitten kokeneempi konkari tai vastavalmistunut. Haemme nyt eripituisiin sijaisuuksiin ympäri Keski-Suomea terveyskeskuksiin

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄREITÄ

Avosairaanhoidon terveyskeskuslääkärityö pitää sisällään sekä kiireellistä että kiireetöntä vastaanottotyötä ja sektorityötä sovitusti tai mielenkiinnon ja osaamisen mukaan (neuvolatyö, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, osastotyö ja muu ikäihmisten sektorityö). Työhön kuuluu myös päivystystä, mutta sen määrä on maltillinen. Vastaanottotyö perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön ja useimmissa paikoissa on käytössä tiimimalli. Eri erikoisalojen ja ammattilaisten konsultaatio on helppoa ja senioritukea järjestyy.

Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa, voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan tehtävän kiinnostuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan. Tehtävästä riippuen mahdollistamme myös osa-aikaisen työn. Satsaamme hyvään työilmapiiriin.

Voit hakea määräaikaisuutta, kun olet suorittanut lääketieteen viidennen vuoden opinnot (vähintään LT5 oikeudet). Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvä lääkärien työehtosopimuksen mukaan. Viransijaisuuteen valittavan on tarvittaessa esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja:
-
Keijo Lukkarinen, alueylilääkäri
p. 040 500 4313
keijo.lukkarinen@hyvaks.fi
-
Minna Leppäkynnäs, alueylilääkäri
p. 050 473 1081
minna.leppakynnas@hyvaks.fi
-
Kari-Pekka Vuori, alueylilääkäri
p. 050 316 9876
kari-pekka.vuori@hyvaks.fi
-
Ilkka Käsmä, alueylilääkäri
p. 050 522 0486
ilkka-kristian.kasma@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare