Skip to main content
test
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIT, sijaisuudet, kandit - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule meidän kanssamme rakentamaan huomisen perusterveydenhuoltoa!

Meidän tavoitteenamme on tuottaa potilaille asiantuntevaa ja oikea-aikaista palvelua potilaan tarpeet ja voimavarat huomioiden. Tarjoamme Sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin työn osana eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Terveyskeskuslääkärinä työskennellessäsi Sinulla on työsi tukena joukko eri alojen ammattilaisia. Työnkuvan monipuolisuutta voidaan myös räätälöidä Sinun kiinnostuksesi mukaan. Mahdollistamme työn myös neuvoloissa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä nuorisoasemalla.

Mitä Keusote mahdollistaa ja mitä meillä on?

  • Kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti myös tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat.
  • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet. Meillä on myös säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta. Koulutusylilääkärimme pitää huolen koulutuksesta ja oma ohjaaja erikoistumisestasi. 10 ulkopuolista koulutuspäivää sisältyy vuoteen.
  • Voit myös erikoistua yleislääketieteeseen, geriatriaan ja fysiatriaan sekä suorittaa palliatiivisen erityispätevyyden erityisyksikkö palvelua.
  • Tutkimus ja kehitysyksikkömme on aktiivinen ja tuemme tutkimusta, sekä kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.
  • Seniori tukea on tarjolla, etkä ole ikinä yksin, sillä meillä on viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. Tekniikka on uutta ja se toimii!
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet
  • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä.
  • Keusoteeen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla pääsee sujuvasti ruuhkaa vastaan.
Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia! Hae sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä meidän ylilääkäreihimme! Räätälöidään Sinulle sopivan työ! Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb