Terveystarkastaja - Sastamalan kaupunki

Terveystarkastaja - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen ympäristöterveydenhuollon vastuualueelle haetaan terveystarkastajaa vakituiseen virkasuhteeseen.

Terveystarkastajan tehtäviä ovat pääasiassa terveydensuojelulain, elintarvikelain ja tupakkalain mukaiset lakisääteiset valvontatehtävät. Tehtävän hoito edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (elintarvikelain 23/2006 35 § tai 88 §:n mukainen pätevyys). Tämänhetkinen sijoituspaikka on ympäristöterveydenhuollon Parkanon toimipiste. Toimialueena on pääasiassa Ikaalisten ja Parkanon kaupungin sekä Kihniön kunnan alue. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja teknisten sopimuksen mukaan. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus).

Läs mer

http://www.sotesi.fi

Terveysvalvonnan johtaja Risto Ekonen puh. 050 550 1176, risto.ekonen@sastamala.fi tai vastaava eläinlääkäri Merja Mäkinen puh. 050 550 1172, merja.makinen@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Ympäristöterveydenhuolto
Adress: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Mer om arbetsgivaren