Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana

TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Valvontayksikköömme kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Terveysvalvonnalla on toimipisteet Kalajoella ja Raahessa. Haettavana olevan terveystarkastajan viran sijaintipaikkana on Raahen toimipiste. Myös etätöiden tekeminen on mahdollista Kalajoen kaupungin etätyöohjeen mukaisesti.

Haettavan viran työtehtävät ovat pääosin terveydensuojelulain mukaisia valvontatehtäviä. Valvontatehtävät painottuvat talousvesi- ja uimavesivalvontaan sekä laivatarkastuksiin. Käytännön työtehtäviin kuuluvat muun muassa suunnitelmallisen valvonnan lisäksi akuutit tehtävät, näytteenotto, ilmoitusten ja hakemusten käsittely, lausuntojen antaminen sekä ohjaus ja neuvonta.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Katsomme eduksi kokemuksen talousvesilaitosten valvonnasta sekä vesitalouteen liittyvän osaamisen ja englannin kielen taidon. Hakijalta odotetaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, tietoteknistä osaamista ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Virkaan valitulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus työtehtävissä.

Käytössäsi on Kalajoen kaupungin henkilöstöedut sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuun.

Virka täytetään vakinaisena 4.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3474,32 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 13.10.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja virasta antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen p. 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen p. 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Terveysvalvonta

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb