Terveystarkastaja - Lohjan kaupunki

Terveystarkastaja - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupungin ympäristöterveyspalveluihin haetaan vakituiseen virkaan terveystarkastajaa.

Huomioithan, että kyseessä on eri virka kuin edellisessä 12.4.2019 päättyneessä rekrytoinnissa, jos olet hakenut meille aiemmin, laita uusi hakemus tähän rekrytointiin.

Lohjan Ympäristöterveyspalvelut on yhteistoiminta-alue, joka muodostuu Lohjan, Vihdin, Karkkilan ja Siuntion alueista. Asukkaita yhteistoiminta-alueella on n. 92 000. Ympäristöterveyspalveluiden henkilöstöön kuuluu 7 terveystarkastajaa, 4 kaupungineläinlääkäriä, hygieenikkovalvontaeläinlääkäri sekä ympäristöterveyspäällikkö.

Virkaan valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Terveystarkastajan pätevyysvaatimuksista säädetään elintarvikelaissa (23/2006 §35 ja §88). Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, yhteistyökykyä, kunnallishallinnon tuntemusta, joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä. Hakijalla tulee olla ajokortti ja valmius oman auton käyttöön työtehtävien hoidossa.

Avoinna olevan viran tehtävät koostuvat pääasiassa ympäristöterveydenhuollon lakisääteisestä valvonnasta ja tarkastusten suorittamisesta, painottuen elintarvikelain mukaiseen valvontaan. Terveystarkastaja antaa myös ohjausta ja neuvontaa ympäristöterveydenhuollon asioissa sekä valmistelee toimialan viranhaltijapäätöksiä ja -lausuntoja sekä lautakunnassa käsiteltäviä asioita. Eduksi luetaan kokemus terveystarkastajan työstä, suurtalouksista sekä ei-eläinperäisestä alkutuotannosta.

Palkkauksen perusteena on tekninen sopimus. Virka tulee ottaa vastaan 22.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.
Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
ympäristöterveyspäällikkö Pia Haltiala, puh. 044 374 2888 tai pia.haltiala@lohja.fi
terveystarkastaja Päivikki Putkonen, puh. 050 527 6198 tai paivikki.putkonen@lohja.fi

Läs mer

http://www.lohja.fi

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 21.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-20-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Elinvoima, Ympäristöterveyspalvelut
Adress: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Mer om arbetsgivaren