Skip to main content
test
Terveystarkastaja - Tusby kommun

KESKI-UUDENMAAN YMPÄRISTÖKESKUS

Järvenpää - Kerava - Mäntsälä -Nurmijärvi - Tuusula

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus on seudullinen yksikkö, joka vastaa eläinlääkintähuollon, ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa.

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksessa on haettavana

Terveystarkastajan virka

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydensuojelulain 7 §:n mukainen pätevyys sekä hyvä kokemus terveydensuojelulain mukaisista valvontatehtävistä. Lisäksi odotamme hakijalta yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja halua kehittyä työtehtävissään. Viran hoitoon kuuluvat terveysvalvonnan lupa- ja valvontatehtävät erityisesti terveydensuojelulain mukaiset valvontatehtävät.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Teknisten sopimuksen mukaisesti. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3510 euroa. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa terveysvalvonnan päällikkö Miia Suurkuukka, puh. 040 314 4711 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi (at) tuusula.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.2.2023 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

terveysvalvonnan päällikkö Miia Suurkuukka, puh. 040 314 4711 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi (at) tuusula.fi.

Lisätietoja

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.


Osoite: Hyrylänkatu 8C, Tuusula

Rekommenderade jobb