TERVEYSTARKASTAJAN VIRANSIJAISUUS - Hyvinkään kaupunki

TERVEYSTARKASTAJAN VIRANSIJAISUUS - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimiala, ympäristöterveydenhuolto, hakee

TERVEYSTARKASTAJAN VIRANSIJAISTA

Kyseessä on määräaikainen viransijaisuus ajalle 8.7.-31.12.2019. Sopimuksen mukaan sijaisuuden voi aloittaa myös myöhemmin.

Terveystarkastajan viransijaisen työtehtävät painottuvat elintarvike- ja tupakkavalvontaan. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva AMK-insinöörin tutkinto, aikaisempi vastaava opistotason tutkinto tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävien hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Kokemus elintarvike- ja tupakkavalvonnasta katsotaan eduksi.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää 3.6.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupungineläinlääkäri Katri Kiviniemi, p. 040 159 0965.

Läs mer

http://www.hyvinkaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupungineläinlääkäri Katri Kiviniemi, p. 040 159 0965.

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö
Adress: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkään kaupunki on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Asukkaita täällä on noin 47 000 ja työntekijöitä noin 1800.

Mer om arbetsgivaren