Terveystiedon opettaja - Pudasjärven kunta

Terveystiedon opettaja - Pudasjärven kunta

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi määräaikaisen terveystiedon opettajan tehtävän ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020 sijoituspaikkana Hirsikampuksen yhtenäiskoulu. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävän kuvaus: Terveystiedon opetus perusasteella ja lukiossa. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös jonkin muun aineen opetusta hakijan kelpoisuudesta riippuen.

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Läs mer

http://www.pudasjarvi.fi

Apulaisrehtori Juha Pätsi puh. 050 441 7791 tai apulaisrehtori Aro Rissa puh. 040 560 9840. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus
Adress: Pudasjärvi

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Mer om arbetsgivaren