Testausasiantuntija - Istekki Oy

Istekin sovellusylläpito ja -kehitys -tiimi hakee toiminnan laajentuessa monipuolista ja ammattitaitoista testausasiantuntijaa sovelluskehitystiimin oheen auttamaan laadukkaiden sovellusten tuottamisessa asiakkaillemme.

Sovellusylläpito ja -kehitys -ryhmä kuuluu Istekin Sovelluspalvelut-yksiköön, jonka tehtävänä on vastata asiakkaille toimitettavien järjestelmäpalveluiden, sovellusten, integraatioiden, tietopalvelujen ja tiedonhallinnan palvelujen tuottamisesta. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukkaita, kilpailukykyisiä ja toimintavarmoja palveluita ja varmistaa niiden jatkuvuus ja käytettävyys läpi palvelun elinkaaren.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:
- Kokemusta testausasiantuntijan tehtävistä
- Teknistä osaamista (esim. Robot Framework, Python)
- Ongelmanratkaisukykyä, omatoimisuutta, aktiivista työotetta
- Työteliästä asennetta
- Tiimityöskentelytaitoja
- Dokumentointiosaamista

Kokemus testiautomaatiosta ja testiautomaatiokehityksestä lasketaan eduksi.

Arvostamme kehityshakuista työotetta. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön monipuolisten tehtävien parissa. Tehtävissä onnistumisen tukena on hyvät työvälineet ja toimittajan tietojärjestelmät sekä ennen kaikkea hyvä työyhteisö.

Istekillä pääset olemaan mukana mielenkiintoisissa projekteissa ja hankkeissa, pääset tukemaan terveydenhuoltoalan asiakkaita ja vaikuttamaan siihen miten työtäsi teet. Istekillä arvostetaan jokaista työntekijää ja annetaan mahdollisuus kasvaa oman alan huippuosaajaksi.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.
Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuajan aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy rohkeasti lisää: Ryhmäpäällikkö Mikko Lampi, mikko.lampi@istekki.fi, 0405959598

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Viestikatu 7A, 70600 Kuopio

Rekommenderade jobb