THT-asiantuntija - Istekki Oy

THT-asiantuntija - Istekki Oy

Istekki Oy:n Terveyden ja hyvinvoinnin teknologiapalvelut hakee Tampereelle motivoitunutta, kehittymishaluista sekä asiakaspalvelun ammattilaista vastuullisiin THT-asiantuntijan tehtäviin.

Istekki Oy tuottaa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirille terveyden ja hyvinvoinnin teknologian ylläpitopalvelut. Haemme nyt Tampereen toimipisteellemme asiantuntijaa laitepalvelut ryhmään, joka vastaa lääkinnällisten laitteiden ylläpito- ja huoltotehtävistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää osaamista ja työkokemusta lääkintälaitetekniikasta, tietotekniikasta, Windows-työasemaympäristöistä sekä elektroniikan ja sähkötekniikan osaamista. Tehtävän luonne edellyttää vastuuntuntoa ja huolellista työotetta sekä paineensietokykyä. Tehtäviisi kuuluu lääkintälaitteiden huolto-, korjaus-, ylläpito-, konsultointi- sekä dokumentointi- ja ohjeistustehtävät. Sinulta odotetaan itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitoja, englannin kielen osaamista sekä vahvoja asiakaspalvelutaitoja. Työskentelet vaativassa ympäristössä sairaalalaitteiden ja apuvälineiden parissa (hoito- ja potilastilat).

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta seuraavista osa-alueista:

- Elektronisten mittalaitteiden käyttö
- Elektroniikka ja sähkötekniikka
- Asiakaspalvelu
- Microsoft toimisto-ohjelmistot
- Kirjallinen dokumentaatio
- Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi luetaan myös osaaminen ja näytöt seuraavilta osa-alueilta:

- Kokemusta leikkauspöydistä sekä leikkaustasoista ja diatermialaitteista
- Tuntemus terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita koskevasta laista
- Työturvallisuus-, ensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskortti

Odotamme, että sinulla on tehtäviin soveltuva ammatillinen koulutus (esimerkiksi sähkö- tai elektroniikka-alan koulutus) ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan.

Tähän tehtävään valituille henkilöille suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys sekä huumetesti.

Tehtävän hakuaika päättyy 26.5.2019 klo 23:59.

Ryhmäpäällikkö Jani Parkkinen ( +358504839960, jani.parkkinen@istekki.fi).

Istekki Oy
Adress: Biokatu 10, 33520 Tampere

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti.
Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 113 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Mer om arbetsgivaren