Tiedonhallinnan asiantuntija

Tiedonhallinnan asiantuntija huolehtii kaupungin pysyvästi säilytettävistä asiakirjoista, arkistoinnista sekä asiakirjahallinnan ja tietopalvelun suunnittelu- ja kehittämistehtävistä. Lisäksi tiedonhallinnan asiantuntija toimii kaupungin tietosuojavastaavana ja sisäisten palvelujen tiimivetäjänä.

Edellytämme asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkinnon tai arkistonhoitotutkinnon suorittamista ja asiakirjahallinto- ja arkistoalan kokemusta sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa. Eduksi katsotaan perehtyneisyys asianhallintajärjestelmiin, kokemus asiakirjahallinnon ja arkistotoimen kehittämistyöstä, kunnallisen asiakirjahallinnon tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä perehtyneisyys tietosuojasäännöksiin.

Hakuaikaa jatkettu 19.3.2021 klo 15. Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Kelpoisuusvaatimus soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Työaika kokoaikainen, 36 h 15 min/viikko


Tutustu työnantajaan

Hallintojohtaja Ben Weizmann, 044 7809216

Kokkolan kaupunki, Konsernihallinto ja -palvelut
Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia.

Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun