test

Tiedonhallinnan asiantuntijan määräaikainen toimi

Ansök senast  11.12.2023 12:00

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite hakee määräaikaiseen työsuhteeseen tiedonhallinnan asiantuntijaa ajalle 8.1.-31.12.2024. Tiedonhallinnan asiantuntijana vastaat Soiten digitointi- ja arkistotilaprojektista, jossa selvitetään hävittämiseen tähtäävän digitoinnin mahdollisuuksia ja tulevia arkistotilatarpeita. Tehtävänäsi on tuottaa hyvinvointialueelle digitointi- ja arkistotilasuunnitelma.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja asiakirjahallinnon/tiedonhallinnan opinnot. Arvostamme tiedonhallinnan ja asiakirjahallinnon työkokemusta, projektiosaamista, itsenäistä työotetta ja kykyä organisoida omaa työtä. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 199 euroa. Viikkotyöaika on 36 h 15 min.

Toimipisteemme sijaitsee Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa Kokkolassa, mutta työtä voi tehdä sopimuksen mukaan joustavasti hybridinä.

Avointa tointa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus. Hakemus liitteineen tulee jättää viimeistään 30.11.2023 klo 12 mennessä, hakuaikaa jatketaan 11.12.2023 klo 12 saakka. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Lisätietoja antaa asiakirjahallintopäällikkö/vastuualuejohtaja Sanna Löfström 044 7307 913 tai sanna.lofstrom(at)soite.fi.

asiakirjahallintopäällikkö/vastuualuejohtaja Sanna Löfström 044 7307 913 tai sanna.lofstrom(at)soite.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Läs om arbetsgivare