Skip to main content
test
Tiedonhallinnan suunnittelija, arkisto - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Konsernipalvelujen toimiala, Hallinto
Hosantie 2, 01360 Vantaa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Tiedonhallinnan suunnittelija toimii arkiston tiiminvetäjänä ja vastaa arkiston toiminnasta.

Tehtäviin kuuluvat XDS-skannausratkaisun kokonaisuus arkistossa, sähköisten arkistojen määrittely- ja suunnittelutehtävät sekä arkistovastaavien verkoston luominen, ylläpito ja kouluttaminen.

Tiedonhallinnan suunnittelija vastaa ostopalveluihin liittyvien asiakirjojen arkistoinnin ohjaamisesta yhteistyössä hankintatiimin kanssa, arkistoinnin ohjeistuksista ja toimialojen neuvonnasta sekä yhteistyöstä ICT:n ja toimialojen kanssa.

Tehtävänkuvaan kuuluu arkiston päivittäisiin töihin osallistuminen tarvittaessa (mm tietopalvelu), palaverien pitäminen sekä erityisasiantuntijan ja päällikön delegoimat tehtävät.

Etsimme osaavaa ja energistä tiiminvetäjää kirjaamo- ja asiakaspalveluiden arkistotiimiin. Osaat priorisoida ja ottaa haltuun eteentulevat tehtävät. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja yhdessä tehtäväkeskeisen suoriutumisen kanssa.

Asiakirjahallinnon opinnot ja soveltuva työkokemuksesi antavat vahvan pohjan ison organisaation arkiston tiedonhallinnan suunnittelijan tehtävään. Arvostamme kokemusta tiiminvetovastuusta ja arkistotoimen osaamista.


Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen päätearkisto sijaitsee Vantaalla Hosantie 2:ssa Koivukylässä jossa arkistotiimillä on nykyaikaiset arkisto- ja toimistotilat. Toimitilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja pihalta löytyy parkkitilaa. Työskentely tapahtuu pääasiassa lähityönä, käytössä on oma työhuone. Toinen toimipiste on Keravalla jossa on Keravan kaupungilta siirtynyt terveydenhuollon analoginen aineisto.

Tehtäväalueella tukenasi on osaava tiimi, asiakirjahallinnon erityisasiantuntija ja tehtäväaluepäällikkö.


Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 11.12.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto (amk tai tiedekorkeakoulu) tai ammatillinen perustutkinto ja riittävä kokemus arkistointitehtävistä
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Toimistotyöaika
Tehtäväkohtainen palkka: 3300 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikkö
Tuomikoski, Päivi
040 557 8749
paivi.tuomikoski@vakehyva.fi
Parhaiten tavoittaa sähköpostilla.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb