Tieto- ja tietoliikennealan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Tieto- ja tietoliikennealan opettaja

Hakuaikaa on jatkettu 2.8.2019 saakka ja tähän mennessä hakeneet otetaan huomioon.
Haemme ICT-alan opettajaa määräajaksi 9.9.2019 - 31.7.2020.

ICT-alan opettajan tehtävä on pääasiassa ohjausta käytännön töissä, teoria-aiheiden opetusta, työpaikalla järjestettävään koulutukseen liittyvää ohjausta ja organisointia, vastuuohjaajan tehtävien hoitamista sekä koulutuksen kehittämistä.
Suurin osa työstä tehdään virka-aikaan Keravan ja Nurmijärven toimipisteissä. Työtehtäviä saattaa olla myös muualla kuntayhtymän alueella ja iltaisin. Ajokortti ja auto on välttämätön.

Olet aktiivinen verkostoituja ja organisoit monipuolisesti opiskelijoiden henkilökohtaisia opiskelupolkuja. Sinulla on monipuoliset, opiskelijalähtöiset ohjaustaidot sekä aito kiinnostus ja halu ohjata eri-ikäisiä opiskelijoitamme saavuttamaan tutkinnon perusteissa osaamiselle asetetut tavoitteet.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 1150/2017 mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme valinnassa myös muut hakijat.

Arvostamme erityisesti alan käytännön taitojen osaamista uusista teknologioista. Muun muassa seuraavat alan termit ovat sinulle tuttuja ja olet työhistoriassasi törmännyt ainakin osaan niistä:
ACLs, Arduino, APIs, AWS, Azure, Github, Hadoop, vSphere, Watson, IDS/IPS, Jasper, Nginx, Python, Raspberry Pi, SDN, Singlemode/Multimode, 42U, Server2016, Linux.
Lisäksi hallitset luonnollisesti perussähkötekniikan ja elektroniikan mittausmenetelmät.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote ennen tehtävässä aloittamista.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tiimiesimies Heimo Merilehto puh. 050 3627 582, heimo.merilehto@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Teknologia- ja rakentamispalvelut
Osoite: Lopentie 20, 01860 Perttula

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan