Tieto- ja viestintätekniikan kehittäjäopettaja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee tieto- ja viestintätekniikan kehittäjäopettajaa

vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule kehittämään Samiedun tieto- ja viestintätekniikan koulutusta! Rakennamme moderneja, verkkopohjaisia koulutuksia, jotka palvelevat entistä enemmän työelämän tarpeita. Tieto- ja viestintätekniikan kehittäjäopettajan tehtävän hoitaminen onnistuu osin myös etätyönä.

Olet opettaja, jolla on hallussa sekä moderni pedagogiikka että tieto- ja viestintätekniikan osaaminen. Erikoisosaamisalueesi voi olla esimerkiksi kyberturvallisuus, ohjelmointi, hyvinvointiteknologia tai elektroniikkaosaaminen. Arvostamme aikaisempaa opettaja-/kouluttajakokemusta ja työkokemusta opetettavalta alalta sekä verkkopedagogisia taitoja.

Työnkuvaasi kuuluu tieto- ja viestintätekniikan opetus- ja ohjaustehtävät sekä koulutuksen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Kiinteä osa tehtävääsi on työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen ja näyttöjen arviointi sekä työelämäyhteistyön kehittäminen. Huolehdit opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten polkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi voit toimia alan HOKS-ohjaajana vastaten opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) laatimisesta ja ylläpidosta.

Olet suunnitelmallinen ja organisointikykyinen ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja kehittää. Työssä menestyminen edellyttää eteenpäin katsovaa asennetta ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Olet työssäsi innostunut ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Luonteeltasi olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus, soveltuva korkeakoulututkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat huomioidaan. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon viran yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 303/2003 ja PL 731/1999).

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja: https://www.samiedu.fi/

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi sekä tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi.

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?

Suggested jobs