Tieto- ja viestintätekniikan opettaja

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 8.12.2020 saakka.
Haemme tieto- ja viestintätekniikan opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 14.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on opettajan virka, johon voi kuulua lisätehtävänä tieto- ja viestintätekniikan tiimin esimiehenä toiminen.
Tehtäviin kuuluu opetusta, opiskelijoiden oppimisen ohjaamista ja tukemista, sekä henkilökohtaisten opintopolkujen ja koulutusten suunnittelua ja uusien toimintamallien kehittämistä yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.
Edellytämme hyvää käytännön osaamista ohjelmoinnista ja katsomme eduksi tieto- ja viestintäteknisen ympäristön osaamisen. Toivomme ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä valmentavaa työotetta.

Lisäksi edellytämme opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutos 1150/2017) mukaisen kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Arvostamme aloitteellista ja aktiivista vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Esimieskokemus katsotaan eduksi.

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen ennen työsuhteen vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Tiimiesimies, tietotekniikan opettaja, Eija Lumme, 050 3266 809, eija.lumme@keuda.fi
Koulutusjohtaja Timo Hakkarainen, puh. 050 567 9022, timo.hakkarainen@keuda.fi, virka-aikana

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Keskikatu 3 a, 04200 Kerava

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!