Skip to main content
test

Koulutuskeskus JEDU hakee tieto- ja viestintätekniikan tuntiopettajaa 1.8.2022 alkaen toistaiseksi. Työ sisältää tieto- ja viestintätekniikan perusteiden opetusta. Opetettavia kokonaisuuksia voivat olla käyttöjärjestelmät ja sovellusohjelmat sekä tietoliikenneyhteydet ja päätelaitteet.

Toimipaikkasi on Nivala, mutta opetusta voi olla myös kuntayhtymän muissa toimipisteissä.

Viralliset kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Edellytämme
- hyviä ja myönteisiä vuorovaikutustaitoja sekä kannustavaa ja kehittävää työotetta
- kykyä kohdata erilaisia oppijoita
- yhteistyökykyä
- ajokorttia ja ajotaitoa

Eduksi katsomme kokemuksen
- yrittäjyydestä
- ammatillisesta opetuksesta
- verkko-opetuksesta

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaikamuoto on ammatillisen opettajan vuosityöaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi ja kunnallisen viranhaltijalain 304/2003 mukainen lääkärintodistus.

Lisätietoja

https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat
https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Tomi Huovari, puh. 050 0385356, tomi.huovari@jedu.fi

Lisätietoja

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Koulutuskeskus JEDU, Nivala

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.


Osoite: Maliskyläntie 2, 85500 Nivala

Rekommenderade jobb