Tieto- ja viestintätekniikan opettaja, ohjelmointi

Haemme Gradia Jyväskylän tieto- ja viestintätekniikan alalle päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Haemme erityisesti osaajaa ohjelmistokehittäjäkoulutukseen, ja erityisosaamistasi onkin peliohjelmointi. Opetustehtävä sisältää lähi- ja verkko-opetuksen lisäksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamista, näyttöjen arviointia sekä koulutusten suunnittelua ja kehittämistä. Opetuksen pääkohderyhmänä ovat tutkintotavoitteisessa koulutuksessa olevat nuoret ja aikuiset opiskelijat, perustutkinto-, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutuksissa sekä maksullisessa palvelutoiminnassa. Työhön voi kuulua myös kehittämis- ja hanketehtäviä.

Tehtävään valittavalta edellytämme
- vahvaa käytännön kokemusta ja osaamista ohjelmistokehityksestä
- innostuneisuutta peliohjelmoinnista. Sinulle tuttuja sanoja ovat muun muassa UNITY, DevOps, C#, Back-End, Front-End.
- innostuneistuutta ja halua kehittää pelialan koulutusta sekä omaa työtä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- joustavuutta muutostilanteissa ja halua uusien asioiden oppimiseen
- sitoutumista opetusteknologian ja verkkopedagogiikan kehittämiseen sekä valmiutta työn kehittämiseen.

Arvostamme Jyväskylän seutukunnan ICT-alan yritysten tuntemista ja vahvaa näkemystä työelämälähtöisen koulutuksen kehittämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) 13 §:n mukainen kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on kuitenkin mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Tehtävää hakeneiden joukosta voidaan täyttää myös lukuvuonna 2021 - 2022 mahdollisesti tarvittavia määräaikaisia sijaisuuksia. Hakijoita pyydetäänkin hakemuksessaan ilmoittamaan, ovatko he vakinaisen tehtävän lisäksi kiinnostuneita myös mahdollisista määräaikaisista tehtävistä.

Haastatteluun kuuluu opetusnäytteen antaminen. Haastattelu ja opetusnäytteen antaminen tapahtuvat verkon välityksellä.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Jaana Virtanen
jaana.virtanen@gradia.fi, puh. 040 341 4484

Gradia Jyväskylä
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.