Skip to main content
test
Tieto- ja viestintätekniikan päätoiminen opettaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Tieto- ja viestintätekniikan opettaja (vakituinen, päätoiminen)
SASKY koulutuskuntayhtymä
Tampereen palvelualan ammattiopisto

Haemme tieto- ja viestintätekniikan päätoimista tuntiopettajaa alkaen 1.11.2022 vahvistukseksi alan opettajatiimimme aktiivisesti tiiviissä yritysyhteistyössä koulutusta toteuttavalle koulutusalalle. Työskentelypaikkakunta tehtävän alkaessa on Tampere.

Opettajan tehtäviin kuuluu tieto- ja viestintätekniikan ohjelmistokehittäjän ja it-tukihenkilön perustutkintokoulutuksen oppimisen ohjaaminen. Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä ohjaustehtäviä, esimerkiksi oppimisen ja henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat opettajan perustehtäviin.

Edellytämme tieto- ja viestintätekniikan hyvää käytännön osaamista sekä erittäin hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä on ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa.

Arvostamme koodausosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta nuorten/aikuisten parissa tehtävästä opetustyöstä. Eduksi luetaan monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja kokemus opiskelijoiden henkilökohtaisesta ohjaamisesta, sekä valmius opettaa myös englannin kielellä.
Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Tarjoamme erinomaiset työkaverit ja huippuyhteishengen jatkuvasti kehittävässä ja kehittyvässä työyhteisössä Tampereen ytimessä.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee tehdä 22.8.2022 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Katja Lehtinen, p. 044 774 5004. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/tampereen-palvelualan-ammattiopisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Katja Lehtinen, p. 044 774 5004. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Tampereen palvelualan ammattiopisto

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550. Tampereen palvelualan ammattiopisto on dynaaminen noin 500 opiskelijan oppilaitos Tampereen keskustan tuntumassa.


Osoite: Koulukatu 18, 33200 Tampere

Rekommenderade jobb