Tietoasiantuntija - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä hakee tietoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen toimeen 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan alkaen.

Työtehtäviin kuuluvat johdon raportoinnin kokoaminen ja julkaiseminen, tiedolla johtamisen ja tiedon hyödyntämisen prosessin kehittäminen, esimiesten ja henkilöstön perehdyttäminen uuteen prosessiin ja siihen liittyvään tieto-osaamiseen sekä tietoarkkitehtuurin ja muun tiedonhallintamallin ylläpitäminen. Tehtäviin kuuluvat myös soveltuvat tietohallinnon suunnittelu- ja valmistelutehtävät.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa sisältäen informaatio- tai data-analytiikan alan opintoja tai muuta vastaavaa ajantasaista ammatillista osaamista sekä kokemusta tiedonhallinnan tai johdon raportoinnin tehtävistä. Odotamme sinulta myös kykyä poimia, jalostaa ja visualisoida tietovarantojen tietoja M365-ympäristössä (ml. PowerBI).

Arvostamme erityisesti oma-aloitteista, ratkaisukeskeistä, aktiivista ja käytännönläheistä otetta sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta.

Tehtävä on sijoitettu Luksian tietohallintoon. Tehtävän sijoituspaikka on hakijan valinnan mukaan Luksian Lohjan tai Vihdin toimipiste.

Hakemus tulee jättää sähköisessä järjestelmässä Kuntarekry.fi sunnuntaihin 8.8.2021 mennessä. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta. Haastattelut järjestetään viikoilla 32 ja 33.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTESin sekä Luksian työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (alle 3 kuukautta vanha).

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallinnon palvelupäällikkö Antti Holmroos, puhelin 044 369 6690. Soittoajat 21.6.-15.7.2021.

Haku päättyy 8.8.2021


Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallinnon palvelupäällikkö Antti Holmroos, puhelin 044 369 6690. Soittoajat 21.6.-15.7.2021.

Lisätietoja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Luksia, Tukipalvelut, Luksia, Tukipalvelut, Tietohallintopalvelut

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja edistää osaamista. Koulutuskuntayhtymässä työskentelee noin 350 eri alojen ammattilaista ja opiskelijoita on vuosittain noin 3500.

Toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa sekä Espoossa ja Kirkkonummella.


Osoite: Toivonkatu 4, 08150 Lohja
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb