Skip to main content
test
Tietohallinnon palvelupäällikkö - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Luksiaan innostunutta ja uudistushaluista tietohallinnon palvelupäällikköä johtamaan tietohallinnon palveluitamme 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tietohallinnon palvelupäällikön tehtäväkuvaan kuuluu vastata teknologia-arkkitehtuurista, IT-palveluiden tuottamisesta ja keskeisistä tietohallinnon hankinnoista. Toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana kuntayhtymän strategian mukaisesti tieto-osaamiseen liittyvät kehittämishankkeet ja -tehtävät. Palvelupäällikkö vastaa myös tietoturvapolitiikan toteuttamisesta, tietoarkkitehtuurin määrittelystä ja tiedonhallinnasta (vs. tiedonhallintalaki). Palvelupäällikkö edustaa Luksiaa ja edistää yhteistyötä tietohallinnon verkostoissa.

Palvelupäällikkö toimii esimiehenä seitsemällä tietohallinnon asiantuntijalle ja raportoi työstään kuntayhtymän tukipalvelujen johtajalle.

Edellytyksiä viran menestykselliselle hoitamiselle ovat soveltuva korkeakoulututkinto ja vahva käytännössä hankittu kokemus tietohallinnosta. Edellytämme myös esimieskokemusta asiantuntijoiden johtamisesta, joustavaa palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa, kykyä sopeutua toimintaympäristön muutoksiin, kokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja ulkoisten ostopalvelujen koordinoinnista. Näyttö digitalisaation hyödyntämisestä, onnistuneesta tietohallinnon kehittämisprojektin toteuttamisesta ja kokonaisarkkitehtuurin luomisesta katsotaan hakijan eduksi.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan Luksian jatkuvaan kehittymiseen ja toimimaan hyvässä yhteistyössä asiantuntevan henkilöstömme kanssa.

Tehtävä on sijoitettu Lohjan Toivonkadun toimipisteeseen, mutta on mahdollista sijoittaa myös Vihdin Nummelan toimipisteeseen. Etätyöt ovat mahdollisia sisäisen toimintamallin mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveen. Valintaprosessissa voidaan käyttää tarpeen mukaan ulkopuolista soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintojohtaja Kari Mäntyharju p. 044 792 2635, jonka tavoitat parhaiten 4-5.8.2022 klo 15-17 tai IT-arkkitehti Aki Berg p. 044 553 3062.

Haku päättyy 14.8.2022

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintojohtaja Kari Mäntyharju p. 044 792 2635, jonka tavoitat parhaiten 4-5.8.2022 klo 15-17 tai IT-arkkitehti Aki Berg p. 044 553 3062.

Lisätietoja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Luksia, Tukipalvelut

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja edistää osaamista. Koulutuskuntayhtymässä työskentelee noin 370 eri alojen ammattilaista ja opiskelijoita on vuosittain noin 3500.

Toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa sekä Espoossa ja Kirkkonummella.


Osoite: Toivonkatu 4, 08100 Lohja
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb