Tietohallintokoordinaattori - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan kaupungin Tietohallintoon määräaikaiseen palvelussuhteeseen tietohallintokoordinaattoria, joka tunnistaa julkishallinnon tiedonhallinnan vaatimukset erityisesti tietoturvan näkökulmasta. Tietohallinnossa tuemme toimialojen ja palveluiden palvelutarpeita muun muassa luomalla yhteisiä digitalisoinnin malleja, osallistumalla suunnitteluun ja määrittelyyn sekä tarjoamalla ja tukemalla yhteisten ratkaisualustojen käyttöönottoa. Tehtäväalueeseemme kuuluu toimintojen tietoturvallisuuden varmistaminen.

Tietohallintokoordinaattorina toimit tietohallintotiimissä, jossa osaltasi varmistat tietotoimintojen turvallisuutta huomioiden tiedonhallintalain vaatimukset tunnistaen myös tietosuojan vaatimukset. Osallistut tiedonhallintamallin ylläpitoon ja sen kehittämiseen. Osallistut myös toimialojen prosessien kehittämiseen ja tietohallinnon operatiivisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle 31.1.2022 saakka kestävän määräaikaisen palvelussuhteen, jonka aikana sinua odottavat mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Olet osa osaavaa ja työstään innostunutta tiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen ja tarjotaan kaikille mahdollisuus vaikuttaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta tietohallinnon tehtäväalueesta. Tehtävä vaatii tietohallintoa ohjaavien lakien sekä Microsoft-ympäristön ja -ohjelmistojen tuntemusta. Projektinomainen työskentely sekä dokumentointi on sinulle tuttua. Odotamme sinulta kykyä hakea ja jakaa tietoa itsenäisesti sekä hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luemme sopimushallintaan liittyvän osaamisen.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Tillström, puh. 02061 58698, sähköposti: anne.tillstrom@kouvola.fi
21. - 27.6. 2021 ja 12. - 18.7.2021, haastattelut 2.8. jälkeen
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Talous- ja strategia, Talous ja tietohallinto, Tietohallinto

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb