Tietohallintopäällikkö

Haemme Savonlinnan kaupunkiin

TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tietohallintopäällikön viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus, julkishallinnon tietohallinnon tuntemus ja useamman vuoden johtamiskokemus. Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Tietohallintopäällikkö toimii atk-palveluiden lähiesimiestehtävien lisäksi palvelinympäristön teknisessä ylläpidossa, minkä vuoksi edellytämme Windows-palvelinympäristön perusosaamista. Eduksi katsomme tallennusjärjestelmien, virtuaali- (esim. VMware) ja M365-ympäristöjen tuntemuksen. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa.

Tietohallintopäällikön tehtäväkenttä osa-alueittain eriteltynä:

Tietohallinto
Atk-palveluiden lähiesimiestehtävät ja talouden seuranta,
Sopimusasiat yhteistyökumppaneiden kanssa,
Tietoturvallisuuden koordinointi yhdessä tietosuojavastaavan kanssa,
Tietoteknisen ympäristön kehittäminen ja suunnittelu kaupungin strategiaa noudattaen,
Tietohallinnon toimintaa ohjaavan lainsäädännön seuraaminen

Palvelinympäristö
Palvelinjärjestelmän ylläpito (laitehankinnat, asennukset, järjestelmien välisten liittymien rakentaminen, käyttöjärjestelmien ja varusohjelmistojen ajan tasalla pitäminen, valvonta, varmistukset, vianselvitys) yhteistyössä palvelinhenkilöstön kanssa,
Tietoliikenneverkon hallinta ja toiminnan seuranta yhdessä tietoliikenneoperaattorin kanssa

Virka on sijoitettu Savonlinnan kaupungin hallintopalveluihin. Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.3.2021 alkaen. Virkasuhde kaupunkiin alkaa jo vuoden 2020 loppuun mennessä.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä 2.11.2020 klo 15.00 mennessä kuntarekryssä tai toimittaa osoitteeseen:
Savonlinnan kaupunki kirjaamo, Olavinkatu 27, 57130, kuoreen merkintä: Tietohallintopäällikkö
tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@savonlinna.fi.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Hallintojohtaja-kaupunginlakimies Aki Rasimus, puh. 044 417 4041
Tietohallintopäällikkö Kari Raatikainen, puh. 044 417 4023

Savonlinnan kaupunki, Keskushallinto
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats