Tietohallintopäällikkö

Tule mukaan rakentamaan reilua, rohkeaa ja rakasta Kotkaa.
Merikaupunki Kotka hakee Tietohallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kotkan kaupungin talousyksikkö käsittää controller- ja rahoitustoiminnot, hankintatoiminnot, tietohallinnon sekä riskienhallinnan. Talousyksikkö vastaa tietohallinnon tietoturvallisesta kehittämisestä, ulkoistetun ict -palvelutuotannon ohjauksesta, ict -arkkitehtuurin rakentamisesta ja ict -projektien koordinoinnista koko kaupungin tasolla.

Haemme nyt joukkoomme tietohallinnon ammattilaista, joka ymmärtää julkisorganisaation lähitulevaisuuden haasteet. Haettavan tietohallintopäällikön ensisijaisena tehtävänä on tietohallinnon kehittäminen ja ict -palvelutuotannon ohjaus, jossa keskeisinä voimavaroina toimivat vastuualueet kattava tietotyöryhmä ja Kymenlaakson kuntien omistama kaupungin ict palvelut tuottava Kymijoen ICT.

Kotkassa tietohallinto on vahvasti linkittynyt strategiaamme, joka on aidosti kaupungin toiminnan punainen lanka. Tietotyöryhmä on täynnä rautaisia ammattilaisia ja arvostamme toistemme ammattitaitoa. Meillä on loistava yhteishenki ja tekemisen meininki!

Virka on asiantuntijatehtävä ja valittavalta vaaditaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Tietohallintopäällikön tehtävässä eduksi luetaan työkokemus vastaavista tehtävistä, tietohallintoon ja tietoturvaan liittyvän lainsäädännön ja valtakunnallisen ohjeistuksen tunteminen, ict -projektiosaaminen sekä toimintaympäristöön kohdistuvan lyhyen ja pitkän aikavälin vaatimusten syvällinen ymmärrys.

Tarkempi toimenkuva määritellään virkaan valittavan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Viran tehtäväkohtainen palkkaus on 3.608,31 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Viran täytössä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja pidetään viimeistään 2.3.2021.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antaa talousjohtaja Pietu Mänttäri, puh. 040 518 7125 tai pietu.manttari @ kotka.fi.
Rekrytointiin liittyvät soittoajat: 11.2.2021 klo 9-10, 18.2.2021 klo 13-14 ja 23.2.2021 klo 10-11.

Kotkan kaupunki, Talousyksikkö
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.