Skip to main content
test
Tietojärjestelmäasiantuntija, Tays Tutkimuspalvelut - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tietojärjestelmäasiantuntijan vakituinen toimi Tays Tutkimuspalveluissa

Haluatko olla mukana merkityksellisessä työssä ja kehittää tulevia tutkimuksen digitaalisia toimintaympäristöjä? Oletko projektiosaaja ja koordinaattori?

Me Tays Tutkimuspalveluissa tuemme tutkimustyötä ja tarjoamme palveluita sekä lääke- ja terveystieteen tutkijoille että yhteistyökumppaneille. Tutkimuspalveluissa tuetaan tutkijoita kliinisen tutkimustyön eri vaiheissa, annetaan apua hankkeiden suunnitteluun, tutkimusten läpivientiin ja rahoitusten hallinnointiin sekä tutkimuksiin liittyviin juridisiin kysymyksiin. Digitaalisilla käyttöympäristöillä mahdollistetaan laaja-alainen tutkimusmenetelmien käyttö ja hyödynnetään monipuolista sairaanhoitopiirin tutkimusaineistoa.

Tehtävänäsi on olla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä Tays Tutkimuspalveluiden tietojärjestelmiä ja sähköisiä palveluita yhteistyössä PSHP:n tietohallinnon ja in-house it-yhtiön kanssa. Tehtävääsi sisältyy erilaisten digitalisointi-projektien suunnittelua ja koordinointia sekä Tutkimuspalveluiden it-järjestelmien kokonaiskuvan hallintaa projektionomaisessa työskentelyssä. Tällä hetkellä tehtävän pääpainopiste on Tampereen Biopankin tietojärjestelmien kehittämisessä ja käyttöönottamisessa sekä erilaisten sähköisten asiointipalveluiden kehittämisessä. Tehtävien painopistealueet muuttuvat tutkimuksen tukipalveluiden digitarpeiden jatkuvassa muutoksessa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan merkityksellisessä ympäristössä terveydenhuollon digitalisaatioon ja tutkimukseen liittyvien tietojärjestelmien kehittämisen eturintamassa sekä mukavat ja asiasta innostuneet oman alansa ammattilaiset työkavereina. Sinulla on myös mahdollisuus oppia ja kouluttautua lisää omilla erikoisosaamisalueillasi. Etätyön tekeminen on myös osaltaan mahdollista.

Edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta rooliisi liittyvästä tehtäväkentästä digitaalisten projektien edistäjänä ja järjestelmien asiantuntijana, yleisten tietovarastointi-teknologioiden tuntemusta, sekä aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta vuoropuhelussa tiimien kanssa. Työskentely edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi luemme sosiaali- ja terveydenhuollon toimialatuntemuksen ja taidon kääntää työkavereiden arkipäiväiset automaation toiveet it-kielelle. Kokemus palveluiden laadun seurannasta ja kehittämistyökalujen käytöstä luetaan myös eduksi tässä tehtävässä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat datapäällikkö Leena Hakkarainen, Tampereen biopankin johtaja Sanna Siltanen ja vastuualuejohtaja Katja Luojus sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Soittoajat Leena Hakkarainen puh. 044 472 9564 maanantaisin ja torstaisin klo 14-16 hakuaikana.

Hakuaika päättyy 17.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

http://www.tays.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat datapäällikkö Leena Hakkarainen, Tampereen biopankin johtaja Sanna Siltanen ja vastuualuejohtaja Katja Luojus sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.
Soittoajat Leena Hakkarainen puh. 044 472 9564 maanantaisin ja torstaisin klo 14-16 hakuaikana.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb