Tietojärjestelmäsuunnittelija, Tietohallintopalvelut

Ansök senast  16.8.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintopalvelut hakee vakituiseen toimeen tietojärjestelmäsuunnittelijaa Seinäjoen toimipisteeseen.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintopalvelut hakee vakituiseen toimeen tietojärjestelmäsuunnittelijaa Seinäjoen toimipisteeseen.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue, joka aloitti toimintansa 1.1.2023. Tietohallintopalveluissa työskentelee noin 80 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Asiakas- ja potilastiedon hallinta on viime vuosien aikana siirtynyt lähes kokonaan sähköiseksi. Käynnissä on jatkuvasti erilaisia laajoja kehityshankkeita, jotka vaativat vahvaa ammatillista osaamista. Tietojärjestelmäsuunnittelija työskentelee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintopalveluissa potilas- ja asiakastietojärjestelmätiimissä.

Tietojärjestelmäsuunnittelijan päävastuualueella on terveydenhuollon potilastietojärjestelmäpalveluiden koordinoinnin, suunnittelun ja käyttöönottoihin liittyvät tehtävät. Toimeen valitulta edellytetään erityistason ja perusterveydenhuollon toimintaympäristön ja toimintaprosessien tuntemusta, sekä kehittämismyönteisyyttä. Terveydenhuollon potilastietojärjestelmään kuuluvien asiantuntija/pääkäyttäjä tehtävien hoitamiseen liittyvä työkokemus, sekä aikaisempi projektityöskentely katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Tiedustelut aikavälillä 5.6-28.6.2024 ja 12.-16.8.2024 SOTE-sovelluspalvelupäällikkö Tytti Valli

Puh. 050 474 3126

tytti.valli@hyvaep.fi

ICT-kehityspäällikkö Timo Lilja

Puh. 050 474 5844

timo.lilja@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare