Tietokanta-asiantuntija (it-suunnittelija) - Turun kaupunki

Tietokanta-asiantuntija (it-suunnittelija) - Turun kaupunki

IT-palvelut vastaa kaupungin tietokantaratkaisujen ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä usean eri toimittajan kanssa. Haemme vakituiseen työsuhteeseen tietokanta-asiantuntijaa (it-suunnittelijaa) IT-palveluiden asiantuntijapalvelutyksikköön, jolla on kokemusta tietokannoista, SQL-kielestä ja tietovarastoraportoinnista.

Tehtävä edellyttää ohjelmoinnin perusosaamista nykyaikaisilla välineillä sekä ymmärrystä palvelin- ja tietoliikenneteknologioista sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja ja kykyä tuottaa selkeää teknistä dokumentaatiota ja ohjeistuksia suomen kielellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus tai hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Valitulle hakijalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Eduksi luetaan tuntemus jostain seuraavista tuotteista: Oracle db, MySQL, PostgreSQL, Linux- ja Microsoft-palvelinteknologiat sekä SQL-tuotteet

Läs mer

http://www.turku.fi

IT-kehittämispäällikkö Sirkku Kärkkäinen
Puh. 050 559 0393
Soittoajat: 16.5. klo 8-9 ja 12-13
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Palvelukeskukset, IT-palvelut
Adress: Lemminkäisenkatu 14-18, 20520 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren