Tietoliikennepääsuunnittelija - Seinäjoen kaupunki

Tietoliikennepääsuunnittelija - Seinäjoen kaupunki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme tietohallinnon näköalapaikalle!

Haemme Seinäjoen kaupungin konsernipalveluiden tietohallintoon TIETOLIIKENNEPÄÄSUUNNITTELIJAA tietoliikenteen ja tietoturvan suunnittelu- ja käyttöönottotehtäviin määräaikaiseen toimeen kolmeksi vuodeksi.

Tietoliikennepääsuunnittelijan tehtäviin kuuluu Seinäjoen kaupunkikonsernin tietoliikenteen ja tietoturvan kehittämis-, suunnittelu- sekä käyttöönottotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisiin projekteihin ja työryhmiin osallistumista teknisenä asiantuntijana. Toimimme nykyaikaisessa tietoteknisessä ympäristössä, jossa tietoverkon laitteet ovat pääosin Cisco-merkkisiä, virtualisointialustana VMware sekä työasemina Windows-työasemat. Tietoverkossa on päivittäin yli 10000 laitetta.

Edellytämme hakijalta:
- kokemusta ja näyttöä vaativista tietoliikenteen suunnittelutehtävistä
- TCP/IP-verkon ja siihen liittyvien palveluiden hyvää tuntemusta
- hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja
- mahdollisuutta joustaviin työaikoihin
- asiakaspalveluasennetta

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus vastaavista tietoliikenteen suunnittelutehtävistä. Noudatamme työsuhteissa neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta 3.6.2019 klo 12 mennessä.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Läs mer

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat

Lisätietoja antaa tietoturva- ja teknologiapäällikkö Ari Halkola, 0400 900 208

Seinäjoen kaupunki, Konsernipalvelut
Adress: Alvar Aallon katu 9 B, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.
www.seinajoki.fi
www.avaruudenpaakaupunki.fi
www.elamaniseinajoki.fi
www.facebook.com/seinajoenkaupunki
www.twitter.com/Sjkkaupunki
www.linkedin.com/company/11284401
www.instagram.com/sjkkaupunki
www.youtube.com/seinajoenkaupunki

Mer om arbetsgivaren