Tietoliikennetekniikan lehtorin virka

Toistaiseksi voimassa oleva tietoliikennetekniikan lehtorin virka Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa, Kainuun ammattiopistossa.

Tehtäväkuvaus:
Tehtävän kesto toistaiseksi 27.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme tietoliikennetekniikan osaajaa, joka hallitsee tietoliikenteessä käytössä olevat aktiivilaitteet, sekä niihin tarvittavat kaapeloinnit. Olet asenteellisesti eteenpäin menevä ja itsesi kehittäminen on ominaisuus, josta sinut tunnetaan. Kiinnostaisiko sinua opettajan työ?

Opettajan keskeiset opetusaiheet ovat mm. seuraavat
- tietoliikennetekniikka
- yleiskaapelointi
- valokuitutekniikka
- kaapelointien mittaukset
- kaapelointien ja päätelaitteiden asennus

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Edellytämme alalle soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä ja kolmen vuoden työkokemusta alalta. Hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Arvostamme:
Laaja-alaista tietoliikennetekniikan tuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi.

Muut tiedot:
Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetesti sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä "Tietoliikennetekniikan lehtori". Hakuaika päättyy 30.4.2020.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, 044-715 9280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, Oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.