Skip to main content
test
Tietopalveluasiantuntijan toimi - Pohjois-Savon liitto

Pohjois-Savon liitto hakee palvelukseensa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tietopalveluasiantuntijaa aluekehityksen, elinkeinotoiminnan, kuntatalouden sekä väestöön liittyvän tilastoaineiston hankintaan, muokkaamiseen ja analysointiin tukemaan maakunnan suunnittelu- ja kehittämistyötä sekä edunajamista kansallisella ja EU-tasolla. Työssä hyödynnetään kansallisen tilastoaineiston lisäksi kansainvälisiä tilastoja ja selvityksiä.

Tietopalveluasiantuntija on mukana maakunnan ohjelmien laadinnan, seurannan ja arvioinnin työssä. Lopullisessa tehtävänkuvassa huomioidaan valittavan erityisosaaminen.

Edellytämme valittavalta vähintään ammattikorkeakoulututkintoa, koulutusta tai kokemusta tilastoaineiston analysoinnista, hyvää työvälineohjelmien hallintaa sekä sujuvaa kirjoitus- ja esiintymistaitoa. Tehtävän hoito edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa. Valinnassa arvostamme henkilön joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä tulee ottaa vastaan alkuvuonna 2023. Tehtävän työehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan, tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3090,04 €/kuukausi. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän täyttämistä valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 10.2.2023 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.pohjois-savo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. aluekehitysjohtaja Heikki Sirviö, puh. 044 7142 603 tai heikki.sirvio@pohjois-savo.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon liitto

Meillä on tietoa. Meillä on taitoa. Teemme tekoja Pohjois-Savolle ja koko Suomelle.

Olemme aluekehittämisen kärkiosaaja. Laaja-alainen asiantuntemuksemme on valjastettu elinvoimaisen maakunnan hyväksi. Olemme aktiivisia, uudistumiskykyisiä, sitkeitä ja luovia. Luomme verkostoyhteistyöllä, edunajolla ja ohjelmatyöllä näkyvää arvoa Pohjois-Savon kunnille, verkostokumppaneillemme ja ympäröivälle yhteiskunnalle.

Uskomme vakaasti yhteistyön voimaan. Yhdessä pystymme vastaamaan nykyisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Ei ole olemassa niin pientä asiaa, jota ei kannata tehdä yhteistyössä ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa sidosryhmien kanssa.


Osoite: Sepänkatu 1, 70100 Kuopio

Rekommenderade jobb