Tietopalveluneuvoja (2 kpl)

Haemme korkeakoulukirjaston kansainväliseen asiakaspalvelutyöhön kahta tietopalveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.11.2020 ja 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Oletko asioihin tarttuva, innostunut ja asiakasmyönteinen kirjastoalan osaaja? Näkyvätkö toiminnassasi oma-aloitteisuus sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joilla selviät kiperistäkin asiakastilanteista, myös englanniksi? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietopalveluneuvojan tehtäviin kuuluvat korkeakoulukirjaston monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä kampuksilla että verkossa. Työhön sisältyy myös aineiston kuljettamista ja liikkumista kampusten välillä. Lisäksi työhön kuuluu kokoelmatyöhön liittyviä tehtäviä sekä osallistumista kirjaston kehittämiseen.

Tietopalveluneuvojalta edellytetään korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot. Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja yhteystyökykyä. Tehtävässä tarvitset ajokortin sekä fyysiset valmiudet aineistojen kuljettamiseen (kirjalaatikoiden nostelua ja kantamista).

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkentän monialaisessa ja kehittyvässä korkeakouluympäristössä.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 4.10.2020.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietopalvelupäällikkö Sinikka Luokkanen, sinikka.luokkanen@hamk.fi, puh. 040 865 8885.

Lisätietoja

https://www.hamk.fi/kirjasto
http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa tietopalvelupäällikkö Sinikka Luokkanen, sinikka.luokkanen@hamk.fi, puh. 040 865 8885.

Kirjasto- ja tietopalvelut
Osoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

HAMK on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.