Tietopalveluohjaaja

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa Koordinaatissa on haettavana TIETOPALVELUOHJAAJAN määräaikainen tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.3.2022 saakka.

Tietopalveluohjaaja sijoittuu valtakunnalliseen nuorisotyön asiantuntijatiimiin. Tietopalveluohjaaja työskentelee osana Koordinaatin tiimiä, jonka tehtävät asettuvat Osallisuuden osaamiskeskuksen painopisteisiin.

Tietopalveluohjaajan tehtäviin sisältyy Koordinaatille osoitetut tehtävät osana valtakunnallista nuorisoalan Osallisuuden osaamiskeskusta. Näitä tehtäviä ovat mm. Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelun moderointi ja nuorten ideoiden eteenpäin ohjaaminen ja niihin vastaaminen, Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelun kehittämistyöhön osallistuminen osana Koordinaatin tiimiä, osallistuminen verkostoyhteistyöhön ja viestinnän tukipalvelut. Tehtävät liittyvät nuorten osallisuuden ja vaikuttamisen sekä demokratiakasvatuksen teemoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtäviin liittyvää työkokemusta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, tyydyttävää ruotsin kielen taitoa sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja ja hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä itseohjautuvaa ja itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luemme kokemuksen nuorisotyöstä.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3487/2021. Hakemukset on toimitettava 12.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff, p. 044 703 8215 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Nuorisopalveluiden hankkeet
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Suggested jobs