test

Omnia Espoon työväenopisto hakee tietotekniikan tuntiopettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.1.2022 - 30.6.2022.

Tehtävänäsi on tietotekniikka-ainealueen kurssien opetus ja sisältöjen suunnittelu koulutustarjonnan alueelliset tarpeet ja taloudelliset resurssit huomioon ottaen. Opetettavat kurssisisällöt ovat alkeis- ja perustasoa työllisyyden kuntakokeilun sekä Espoon työväenopiston kohderyhmille. Kurssien opetus tapahtuu pääosin päiväaikaan Leppävaaran ja Tapiolan toimipisteissä, mahdollisesti osin myös verkossa. Työhön kuuluu myös uusien kurssisisältöjen ja -toteutusten kehittäminen työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille.

Opetusta ja muuta työtä on vähintään keskimäärin 16 tuntia viikossa.

Työssä tarvitaan taitoja ja halua edistää toimimista digitaalisessa ympäristössä. Menestyt tässä työssä, mikäli nautit monipuolisista työtehtävistä, olet työtavoiltasi aktiivinen ja aikaansaava, osaat johtaa itseäsi, nautit asioiden organisoinnista, mutta siedät myös keskeneräisyyttä, rutiineja ja muuttuvaa toimintaympäristöä. Työtä tehdään yhteistyössä vapaan sivistystyön, Jatkuva oppiminen -hankkeen ja Omnian muiden ammattiryhmien kanssa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa.

Eduksi luetaan opettajan pedagoginen koulutus, kokemus vieraskielisten digiopetuksesta ja/tai selkokielen käyttämisestä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Tuula Alanko puh. 050 309 5702, soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo 11-13, tuula.alanko@omnia.fi ja tietotekniikan suunnittelijaopettaja Satu Luhtanen puh. 050 431 1094, soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo 13-15, satu.luhtanen@omnia.fi

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Itätuulenpiha 1, 02100 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb