Skip to main content
test
Tietoturva-asiantuntija - Hollolan kunta

Hollolan kunta etsii tietoturva-asiantuntijaa. Olet aloittelemassa tietoturva-alalla tai olet jo hetken päässyt toimimaan tietoturvallisuuden parissa. Osaat jalkauttaa tietoturvan osaksi käytännön tekemistä. Ymmärrät erilaisten hallintatyökalujen käytön ja puhut tietoturvasta ymmärrettävästi. Laadit, ohjeistat ja kehität Hollolan kunnan tietoturvaa yli palvelualuerajojen ja seuraat laadittujen ohjeistuksien toteutumista. Järjestät kunnan henkilöstölle tietoturvakoulutuksia sekä käsittelet mahdollisia tietoturvapoikkeamia. Tehtävä on näköalapaikka julkishallinnon tietoturvallisuuteen.

Teet tiivistä yhteistyötä tietohallintopäällikön ja tietosuojavastaavan sekä muiden Hollolan kunnan tietohallintopalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi osallistut digitalisaatiohankkeisiin sekä tuot tietoturvanäkökulman osaksi järjestelmähankkeita.

Tehtävässä luetaan eduksi tietoturva-, riskienhallinta- ja varautumisosaaminen, tekninen tietoturvaosaaminen sekä julkishallinnon tietoturvavaatimusten tunteminen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tietoturvallisuustehtävistä.

Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja omaat kehittämismyönteisen asenteen.

Tarjoamme monipuolisen, vaativan asiantuntijatehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen. Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja mukavat työkaverit.

Edellytämme sinulta:

- vähintään AMK-tasoista koulutusta
- kokemusta IT-järjestelmien tietoturvatehtävistä ja niihin liittyvien toimintojen kehittämisestä sekä tietoturva-asioiden ohjeistamisesta
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
- aktiivista työskentelyotetta

Työskentelyäsi helpottaa aikaisempi työkokemus:

- julkisesta hallinnosta
- tietoturva- ja riskienhallintaosaamisesta
- monitoimittajaympäristöstä

Tietoturva-asiantuntijan tehtävä on vakituinen työsuhde, jonka toivomme hakijan ottavan vastaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tietoturva-asiantuntijan tehtävä on ollut haussa 6.5.-3.6.2022 ja rekrytointia on jatkettu. Aiemmassa haussa tulleet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi 31.8.2022 klo 15:00 mennessä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatetta.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietohallintopäällikkö Vesa Piispanen, vesa.piispanen@hollola.fi, p.044 780 1205

Lisätietoja

Tietohallintopalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 700 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Virastotie 3, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb