Tietovarastoasiantuntija, Rovaniemi

Ansök senast  9.8.2024 15:00

Tule tietovarastoasiantuntijaksi Tokka-hankkeeseen Rovaniemelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule tietovarastoasiantuntijaksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialue hakee osaavaa ja motivoitunutta tietovarastoasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 12/2026 saakka ensisijaisesti asiakas- ja potilastietojärjestelmän Tokka-hankkeeseen.
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä hyvinvointialueen raportointia otettaessa käyttöön uutta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tietojärjestelmäkokonaisuutta.

Tietovarastoasiantuntijan tehtävän keskeinen sisältö on tietojohtamisen tietovarastoympäristöön kuuluvat kehittämis- ja ylläpitotehtävät, joihin kuuluvat mm. lähdetietojärjestelmäintegraatiot, tietokannan toteutus- ja ylläpitotehtävät sekä tietomallinnus. Tehtäviin voi kuulua myös muiden tietojohtamisen kehittämiseen kuuluvien tehtävien hoitaminen. Tietovarastoasiantuntija vastaa tietovaraston kehittämisestä siten, että lähdejärjestelmien tuottamaa raakadataa voidaan jalostaa ja käsitellä tiedolla johtamisen tarpeisiin.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aiempi opistoasteen tutkinto.

Odotamme hakijalta:

- perustietoja perinteisistä tietovarastoinnin rakennuspalikoista (reaalitietokannat, SQL-kieli, ETL-prosessit ja -välineet)
- kykyä tiedon kokoamiseen, analysointiin, jalostamiseen ja jakamiseen
- hyviä viestintätaitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista
- omatoimisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työhön
- halua kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti
- kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaan.

Eduksi katsomme:

- kokemuksen graafisesta integraatioautomaatiotyökalusta (DWA, Data Warehouse Automation), kuten TimeXtender,
WhereScape tai muu vastaava)
- kokemuksen pilvipohjaisten tietokantojen käytöstä ja konfiguroinnista
- testaukseen sekä käytettävyyteen liittyvän osaamisen
- hyvinvointialueiden toimintaympäristön tuntemuksen.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Työsuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 9.8.2024 klo 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi/

Kontaktuppgifter

Tietopalvelupäällikkö Ilari Sainio

040  672 8512

ilari.sainio@lapha.fi (lomalla 1.7.-4.8.2024)

Hankejohtaja Kaisu Anttila

040 353 1041

kaisu.anttila@lapha.fi (lomalla 3.7-4.8.2024)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare