Tiimiesimies, osastoruokapalvelut

Keski-Suomen keskussairaalaan ja jatkossa uuden Sairaala Novan potilasruoan osastoruokapalveluista vastaa noin 40 tuotannon palvelujen työntekijää. Lokakuusta 2020 alkaen osastoruokapalvelut siirtyy Jyväskylän kaupungilta Keski-Suomen sairaanhoitopiirille.

Potilasateriat valmistetaan tällä hetkellä ruokapalvelukeskus Caterinassa ja toimitetaan osastoille. Osastoruokapalvelut tuotetaan nykyisessä sairaalassa hajautetulla jakelumallilla, kun taas Sairaala Novassa potilasateriajakelussa siirrytään osittain keskitettyyn jakelumalliin. Potilasaterioita tuotetaan osastoille arkisin n. 800 ja viikonloppuisin n. 700 potilaalle. Erityisruokavalioiden osuus tästä määrästä on n. 30 %. Ruokapalvelukeskus Caterina ja uusi sairaala Nova palvelevat vuoden jokaisena päivänä potilaita, henkilökuntaa sekä sairaalan vieraita.

Haemme innostunutta ja esimiestyöstä kiinnostunutta tekijää osastoruokapalveluihin

TIIMIESIMIEHEKSI

Tiimiesimiehenä toimit ruokapalvelutyöntekijöiden lähiesimiehenä ja päivittäisten osastoruokapalvelujen organisoijana. Vastaat oman henkilöstösi lähijohtamisesta, työvuorosuunnittelusta ja työhyvinvoinnin edistämisestä. Tehtävään kuuluu varmistaa sujuva asiakasyhteistyön palvelulupausten ja -sopimusten mukaisesti. Huolehdit myös jatkuvasta toiminnan laadun kehittämisestä ja prosessien sujuvuudesta kustannustietoisella otteella. Lisäksi työhösi kuuluu uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden perehdyttäminen. Tehtävässäsi pääset osallistumaan yksikön kehittämishankkeiden käytännön organisointiin.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sairaalamaailmassa, monipuolisen työnkuvan ja täysin uudet, upeat tilat työskennellä vuonna 2021 valmistuvassa Keski-Suomen Sairaala Novassa.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. restonomi) sekä aiempaa esimieskokemusta. Omaat erinomaiset asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja koet vahvuutenasi käytännön toiminnan organisoinnin vaihtuvissa tilanteissa. Aiempi kokemus esimiestyöstä sote-tukipalveluissa tai ruokapalveluista katsotaan tehtävässä eduksi. Edellytämme sinulta hygieniapassia ja perehtyneisyys erikoisruokavalioihin on tehtävässä hyödyksi.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Kysy lisää:
Kehityspäällikkö Arja Hänninen
arja.hanninen@ksshp.fi
p. 050 316 6168

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa, tai täyttää lomakkeesta vain pakolliset kohdat ja jättää hakemuksesi liitetiedostona. Huom! Hakuaika päättyy maanantaina klo 12.

Tuotannon palveluiden palvelualue
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats